Nočni kompleks BioBloom deep sleep, 60 kapsul

BioBloom GmbH, Avstrija
Razpoložljivost:

Ni na zalogi


BioBloom deep sleep vsebuje posebej izbrano kombinacijo štirih tradicionalnih rastlinskih izvlečkov iz navadne konoplje, hmelja, baldrijana in sivke. Vse štiri rastline so znane po svojem pomirjujočem, sproščujočem in spalnem učinku. Melatonin je človeku lasten hormon, ki nastaja predvsem v temi in tako spodbuja naravni spanec. Prenizka raven melatonina lahko vodi do motenj spanja, z naraščajočo starostjo pa telo proizvaja vse manj melatonina. Višja koncentracija melatonina pozitivno vpliva tako na trajanje spanca kot na njegovo kakovost.

28.90 

Ni na zalogi

  • 100% vegansko
  • Brez glutena, latkoze in fruktoze
  • Brez aditivov
  • Brez GSO
  • Z melatoninom in konopljo

 
ZA KREPČILEN SPANEC
Nočni kompleks BioBloom deep sleep vsebuje posebej izbrano kombinacijo štirih tradicionalnih rastlinskih izvlečkov iz navadne konoplje, hmelja, baldrijana in sivke. Vse štiri rastline so znane po svojem pomirjujočem, sproščujočem in spalnem učinku. Poleg tega spalne kapsule vsebujejo tudi naravni “spalni hormon” melatonin, kot tudi esencialno aminokislino L-triptofan, nujno potrebno za dober in spočiti spanec.
 
 
Z MELATONINOM DO BOLJŠEGA SPANCA
Melatonin je človeku lasten hormon, ki nastaja predvsem v temi in tako spodbuja naravni spanec. Prenizka raven melatonina lahko vodi do motenj spanja, z naraščajočo starostjo pa telo proizvaja vse manj melatonina. Višja koncentracija melatonina pozitivno vpliva tako na trajanje spanca kot na njegovo kakovost.
 
 
L-TRIPTOFAN IN INOZITOL
L-triptofan je esencialna aminokislina, ki je potrebna za nastajanje »hormona sreče« – serotonina. L-triptofan velja za predhodnika melatonina, ki ga je treba zaužiti s hrano. Inozitol pa je prav tako odgovoren za nastajanje serotonina. Človeško telo serotonin pretvarja v »spalni hormon« – melatonin. Krepčilen spanec je še posebno pomemben dejavnik za dobro počutje. Konopljin čaj BioBloom je optimalno dopolnilo kompleksa deep sleep.
 
 
RASTLINSKI OVOJ KAPSULE
Ovoj kapsul je rastlinskega izvora in vsebuje sredstvo za zgoščevanje HPMC (hidroksipropilmetil celuloza). Kapsule so veganske in topne v vodi, zato so preprosto in dobro prebavljive.
 
 
DNEVNI ODMEREK
1 kapsula. Najboljši učinek se pojavi, če kapsulo zaužijete tik pred spanjem. Zaužijte dnevni odmerek z dovolj tekočine, kapsul ne žvečite.
 
 
SESTAVINE
Sestavine: L-triptofan, inozitol, hidroksipropilmetil celuloza (veg. ovoj kapsule), bio konopljin prah,** izvleček hmelja, izvleček baldrijana, izvleček sivke, melatonin.
 

Sestavine Na dnevni odmerek % PDV*
L-triptofan 125 mg
Inozitol 100 mg
Bio konopljin prah** (Cannabis sativa) 60 mg
Izvleček hmelja 50 mg
Izvleček baldrijana 50 mg
Izvleček sivke 25 mg
Melatonin 1 mg

* % PDV = priporočen dnevni vnos (Uredba (EU) št. 1169/2011) – referenčna vrednost ni določena
** iz ekološke pridelave
 
 
OPOZORILA
– Priporočenega dnevnega odmerka ne smete presegati.
– Izdelek hranite na zaprtem, hladnem, suhem in temnem mestu zunaj dosega otrok.
– Prehranska dopolnila niso nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.
 
 

 
 

Šifra: BB/PD/SLEEP Kategorija:
Tip

Prehransko dopolnilo

Vsebina

60 kapsul

BIO/organsko

Ne

Sestavine

L-triptofan, inozitol, hidroksipropilmetil celuloza (veg. ovoj kapsule), bio konopljin prah,** izvleček hmelja, izvleček baldrijana, izvleček sivke, melatonin.

Shranjevanje

Na hladnem in temnem

Proizvajalec

BioBloom GmbH, Avstrija

Ocen: 0

0.0 skupno
0
0
0
0
0

Podajte prvo oceno za “Nočni kompleks BioBloom deep sleep, 60 kapsul”

Ni ocen.