“Naravni, organski izdelki, najvišje kakovosti!”

 

Ker je danes poplava različnih konopljinih izdelkov in preštevilnih informacij, smo se v naši spletni trgovini odločili, da za vas omejimo izbiro in tako za vas izberemo le najkvalitetnejše organske izdelke. Vsi izdelki, ki jih ponujamo, so pridobljeni izključno na ekološki način, z najsodobnejšimi metodami pridobivanja in imajo vrhunske analizne certifikate. Podjetja s katerimi sodelujemo, svoje izdelke pridelujejo na čim bolj naraven in ekološki način in kar je najpomembnejše, da to počnejo zato, da bi vam pomagali do boljšega počutja in lepšega življenja.

Vsem našim strankam nudimo vso podporo pri izbiri in uporabnosti naših izdelkov, bodisi preko telefona ali e-maila. Preko našega Bloga pa vas bomo obveščali tako o prihajajočih novitetah, kot tudi o izsledkih najnovejših raziskavah, zato se čim prej prijavite.

Ker nam vaše in naše zdravje pomeni največ, vam v naši trgovini ponujamo le izbor preverjenih CBD izdelkov, ki izstopajo po svoji kvaliteti.

Preko kurirske službe GLS, vam zraven hitre in zanesljive dostave ter sledenja blaga, nudimo tudi prevzem blaga po vaši izbiri, v več kot  500 GLS Paketnih trgovinah.

Ker nam je zraven vašega zdravja, pomembno tudi vaše zadovoljstvo, vam z veseljem nudimo 100% podporo, tako pri izbiri izdelka, kot tudi pri uporabi ter z novicami skrbimo, da ste obveščeni o vseh novostih.

Izjemno pozitivne izkušnje naših uporabnikov, kot tudi številne pozitivne raziskave strokovnjakov, so pripomogle, da se število zadovoljnih uporabnikov CBD-ja vztrajno veča. Poizkusite naše izdelke in se tudi sami prepričajte, zakaj število zadovoljnih uporabnikov, strmo narašča.

Pošljite nam sporočilo

V kolikor imate vprašanja glede izbire pravilnega izdelka ali se želite le prepričati o pravilni uporabi izdelkov, vam prosimo, da ne odlašate in nam posredujte vaše vprašanje na katerega vam bomo z veseljem odgovorili.

  Podpora:

  Tel: 070 827 040
  Email: trgovina@mojcbd.si

   

  Naslov:

  NutriMina, Radoslava Zakič s.p.
  Lendavska 53, 9000 Murska Sobota