Nekaj o nas

Smo mlada blagovna znamka, ki se je rodila
iz strasti do rastline konoplje in njenih
številnih zdravstvenih učinkov, katere
poslanstvo je izboljšanje splošnega zdravja.

Spletna trgovina

Preko naše spletne trgovine vam nudimo,
bogato ponudbo, le najkvalitetnejših,
posebej izbranih konopljinih izdelkov,
z dokazanimi zdravstvenimi učinki.

Veleprodaja

Kot eksluzivni distributer podjetja BioBloom
GmbH iz Avstrije, raznim trgovinam in
lekarnam, nudimo vrhunsko ponudbo
BIO konopljinih izdelkov, s certifikatom.

KAJ VAM PONUJAMO...

Vsem našim strankam nudimo močno podporo pri izbiri in uporabnosti naših izdelkov, bodisi preko telefona ali e-maila. Preko našega Bloga pa vas bomo obveščali tako o prihajajočih novitetah, kot tudi o izsledkih najnovejših raziskavah, zato se čim prej prijavite.

Ker nam vaše in naše zdravje pomeni največ, vam v naši trgovini ponujamo le izbor preverjenih CBD izdelkov, ki izstopajo po svoji kvaliteti.

Preko kurirske službe GLS, vam zraven hitre in zanesljive dostave ter sledenja blaga, nudimo tudi prevzem blaga po vaši izbiri, v več kot  500 GLS Paketnih trgovinah.

Ker nam je zraven vašega zdravja, pomembno tudi vaše zadovoljstvo, vam z veseljem nudimo 100% podporo, tako pri izbiri izdelka, kot tudi pri uporabi ter z novicami skrbimo, da ste obveščeni o vseh novostih.

Izjemno pozitivne izkušnje naših uporabnikov, kot tudi številne pozitivne raziskave strokovnjakov, so pripomogle, da se število zadovoljnih uporabnikov CBD-ja vztrajno veča. Poizkusite naše izdelke in se tudi sami prepričajte, zakaj število zadovoljnih uporabnikov, strmo narašča.

Pošljite nam sporočilo

V kolikor imate vprašanja glede izbire pravilnega izdelka ali se želite le prepričati o pravilni uporabi izdelkov, vam prosimo, da ne odlašate in nam posredujte vaše vprašanje na katerega vam bomo z veseljem odgovorili.

Podpora:

Tel: 070 827 040
Email: trgovina@mojcbd.si

Ponedeljek – Petek: 10.00 – 18.00
Sobota: 10.00- 13.00

 

Naslov:

NutriMina, Radoslava Zakič s.p.
Gorička ulica 4, Černelavci, 9000 Murska Sobota