Omogočamo vam naslednje možnosti plačila izdelkov:
 
 
1. PLAČILO OB PREVZEMU, plačilo kurirju ob dostavi, z gotovino ali plačilno kartico. V primeru plačila z gotovino, ni dodatnih stroškov.
 
 
2. NAKAZILO NA RAČUN, po ponudbi/predračunu; Na email, ki ste ga vnesli ob naročilu, prejmete naše podatke za plačilo. Takoj ko prejmemo vaše plačilo, bo izdelek odposlan.
 
 
“PAYPAL PREPOVED” – Na žalost vam več ne moremo omogoči paypal možnosti plačila, ker po pojasnilih paypal-a, s prodajo popolnoma legalnih konopljinih izdelkov, kršimo njihove splošne pogoje poslovanja in tako ne smemo uporabiti njihove plačilne metode. Zelo nas žalosti, da pri paypal-u, v današnjem času, ne ločijo med zdravilnimi izdelki iz industrijske konoplje ter marihuano kot “drogo”. V kolkor se situacija pri paypal-u spremeni, vam takoj in z veseljem ponudimo še to možnost plačila.
 
 
Cena za izbran izdelek velja na dan nakupa, in sicer na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine mojCBD.si
 
Vse cene so v evrih (EUR) in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Cene ne vključujejo stroškov dostave oziroma poštnine. Ti so navedeni ob izračunu vrednosti naročila pred elektronsko potrditvijo naročila.