Bio konopljin čaj BioBloom, stekleni lonček 50g

BioBloom GmbH, Avstrija
Razpoložljivost:

Ni na zalogi


Ekološki konopljinih čaj, proizveden izključno iz ročno obdelanih, 100% čistih cvetov oz. vršičkov konoplje, v večjem 50g pakiranju, primernem za vse, ki radi ustvarjate svoje čajne mešanice. Glavna sestavina že pripravljenega čaja, je kanabidiolna kislina oz. CBDA, dodatno pa je čaj bogat tudi z ostalimi dragocenimi kanabinoidi kot tudi številnimi flavonoidi oz. antioksidanti, kot so apigenin, luteolin, orientin, kvercetin, kemferol in viteksin.

22.90 

Ni na zalogi

  • Iz 100% čistih, ročno obdelanih konopljinih cvetov
  • Že pripravljen čaj vsebuje kanabidiolno kislino oz. CBDA
  • Visoka vsebnost močnih antioksidantov – flavonoidov
  • Vsebuje tudi ostale kanabinoide, terpene in flavonoide
  • BIO certifikat
  • Brez THC
  • V kvalitetnem 50g steklenem lončku, ki je lahko tudi odlična ideja za darilo/li>

 
 
Unikatnost BioBloom čaja
Glavna sestavina že pripravljenega čaja, je kanabidiolna kislina oz. CBDA, dodatno pa je čaj bogat tudi z ostalimi dragocenimi kanabinoidi kot tudi številnimi flavonoidi oz. antioksidanti, kot so apigenin, luteolin, orientin, kvercetin, kemferol in viteksin. In ravno kombinacija kanabinoidne kisline (CBDA) ter antioksidantov oz. flavonoidov kot tudi številnih ostalih mineralov in kanabinoidov ter uporaba le čistih vršičkov, edinstvene sorte konoplje, je tisto zaradi česar je BioBloom čaj res edinstven in izstopa pred konkurenco.
 
BioBloom čaj iz konopljinih vršičkov ne vsebuje THC-ja in zato nima nobenih psihoaktivnih učinkov!
 
 
Iz 100% čistih konopljinih vršičkov oz. cvetov
Popolnoma organski čaj je pridelan z veliko ljubezni, izključno iz ročno obdelanih, 100% čistih cvetov oz. vršičkov konoplje, kjer se tudi nahaja večina zdravilnih učinkovin in ga zato nikakor ne smemo zamenjevati z navadnim konopljinim čajem iz listja. Popolnoma tudi brez vsebnosti stebel ali semen.
 
 
Priprava čaja
BioBloom čaj pa je pravzaprav vsestranski, saj nas lahko ob 5-8 minutni jutranji pripravi, odlično pripravi na začetek dneva, na drugi strani pa nas ob 15-20 minutni večerni uporabi, pripravi na mirno noč.
 
Približno 1,2g prelijte z 200 ml vrele vode in pustite počivati glede na željen učinek oz. vsebnost kanabidiolne kisline (CBDA). Več časa pustimo čaj počivati, več kanabidiolne (CBDA) kisline se izloči.

  Zjutraj, 5-8 min                                                            Zvečer, 15-20 min 


 
 
Flavonoidi v BioBloom čaju
Zraven kanabidiolne kisline (CBDA), so naslednje pomembne spojine, ki se nahajajo v čaju, so flavonoidi.
 
Poudariti je treba, da ima vsaka vrsta konoplje specifičen tako imenovani »prstni odtis« komponent, saj se kemična sestava, zlasti kanabinoidov in flavonoidov, razlikuje že med samimi sortami in ​​se spreminja tudi z rastjo, kot tudi pogoji gojenja, sušenja, itd. In ravno zaradi negovanja te unikatne kombinacije učinkovin, je BioBloom čaj resnično edinstven!

Analiza vsebnosti flavonoidov v BioBloom čaju:


 
 
BioBloom GmbH – družinsko podjetje
BioBloom je družinsko podjetje iz Avstrije, ki je specializirano le za proizvodnjo 100% organske konoplje oz. lastnih organskih izdelkov iz konoplje. Za izdelavo izdelkov, BioBloom uporablja le organsko konopljo lastne pridelave, ki je vrstično gojena in pridelana z lastno razvitim postopkom kultivacije. Strategija podjetja je razvoj popolnoma naravnih izdelkov, ki temeljijo na preverjenih znanstvenih rezultatih, zato podjetje tesno sodeluje z eksperti iz različnih področij in tako ponuja le popolnoma naravne izdelke, brez umetnih dodatkov, ki izstopajo po svoji kvaliteti.
 
 
Opozorila
Shranjujte pri sobni temperaturi, na suhem in temnem, nedosegljivo otrokom.
 
 

 
 

Šifra: BBKCL/50 Kategorija:
Tip

Čaj iz konopljinih vršičkov (CBDa)

Vsebnost CBDa

Da – že pripravljen čaj

Vsebnost THC

Brez

Pakiranje

50g stekleni lonček

Način proizvodnje

Ročna obdelava

BIO/organsko

Da

Sestavine

Cvetovi oz. vršički konoplje

Proizvajalec

BioBloom GmbH, Avstrija

Ocen: 0

0.0 skupno
0
0
0
0
0

Podajte prvo oceno za “Bio konopljin čaj BioBloom, stekleni lonček 50g”

Ni ocen.