Bio aromaterapija s konopljinimi terpeni BioBloom – scent & relax, 5ml

BioBloom GmbH, Avstrija
Razpoložljivost:

Ni na zalogi


BioBloom scent & relax za manj stresa in več notranjega miru in sprostitve, tudi v zahtevnih časih. Vdihnite in se prepustite. Certificirane organske mešanice dišav BioBloom pomagajo telesu, umu in duši, da naravno dosežejo več ravnovesja. Na osnovi organskih konopljinih terpenov, iz BioBloom-ovih skrbno nabranih rastlin konoplje ter naravnimi aromami drugih dragocenih rastlin, vam pričarajo  posebno dišavo doživetje in občutek dobrega počutja.

24.90 

Ni na zalogi

  • 99% terpenov
  • certificirano ekološko
  • kakovost iz Avstrije
  • za večjo sprostitev

 
 
VAŠA AROMATERAPIJA S TERPENI ZA TELO IN DUHA
Vdihnite in se prepustite. Certificirane organske mešanice dišav BioBloom pomagajo telesu, umu in duši, da naravno dosežejo več ravnovesja. Na osnovi organskih konopljinih terpenov, iz BioBloom-ovih skrbno nabranih rastlin konoplje ter naravnimi aromami drugih dragocenih rastlin, vam pričarajo  posebno dišavo doživetje in občutek dobrega počutja.
 
 
SPROSTITEV IN VEČ NOTRANJEGA MIRU
Zemeljska aroma visokokakovostnih organskih konopljinih terpenov, iz BioBloom-ove sveže konoplje, v kombinaciji z dobro poznanimi pomirjujočimi aromami muškatne kadulje, bergamotke, grenivke in vetiverja, ustvarja pomirjujočo dišavno izkušnjo, z leseno, zemeljsko noto.
 
BioBloom scent & relax za manj stresa in več notranjega miru in sprostitve, tudi v zahtevnih časih.
 
 
99% TERPENI
Certificirana organska olja za aromaterapijo so bila razvita v skladu s standardi ABG (Austria Bio Garantie). BioBloom  aromaterapija je sestavljena iz treh različnih dišavnih mešanic, ki so sestavljene iz 99% terpenov in brez kakršnihkoli dodatkov.
 
 
SINERGIČEN UČINEK TERPENOV
Terpeni so naravne ogljikovodikove spojine, ki se medsebojno podpirajo in imajo lastnosti, ki spodbujajo zdravje. Poleg tega so terpeni odgovorni za aromo rastlin. Medsebojno delujejo z vsemi drugimi dragocenimi sestavinami rastline konoplje in terpeni drugih rastlin ter tako razkrijejo svoj potencial in moč na izboljšanje zdravja.
 
 
NARAVNO IN ORGANSKO
Naša naravna in organska aromaterapija vam ponuja izkušnjo, ki poživi in ​​vpliva na vaše celostno počutje, kot sprehod po gozdu, kjer se vonji in arome gozda in narave premikajo in poživijo vse naše čute.
 
 
ENOTNOST TELESA, DUHA IN DUŠE
Aromaterapija velja za komplementarno metodo, ki ljudi obravnava kot enotnost telesa, duha in duše ter krepi zdravje z naravno močjo rastlin.
 
 
SESTAVA
BioBloom  aromaterapija je sestavljena iz treh različnih dišavnih mešanic, ki so sestavljene iz 99% terpenov in brez kakršnihkoli dodatkov.
 
 
UPORABA
Olja za aromaterapijo BioBloom uporabljajte samo v dišavnih lučkah z vodo ali z difuzorjem.
 
 
KOLIČINA
5ml
 
 
HRAMBA
Hranite dobro zaprto, v hladnem, temnem in suhem prostoru, izven dosega otrok.
 
 
DRUŽINKO PODJETJE
BioBloom GmbH je družinsko podjetje iz Avstrije, specializirano za proizvodnjo 100% organske konoplje oz. lastnih organskih izdelkov iz konoplje. Za izdelavo izdelkov, BioBloom uporablja le organsko konopljo lastne pridelave, vrstično gojeno oz. pridelano z lastno razvitim postopkom kultivacije. Strategija podjetja je razvoj popolnoma naravnih izdelkov, ki temeljijo na preverjenih znanstvenih rezultatih, zato podjetje tesno sodeluje z eksperti iz različnih področij in tako ponuja le popolnoma naravne izdelke, brez umetnih dodatkov, ki izstopajo po svoji kvaliteti.
 
 

 
 

Šifra: BB/AT/RELAX Kategorija:
Tip

Aromaterapija

Aroma

scent & relax

Vsebina

5ml

BIO/organsko

Da

Sestavine

99% terpeni

Shranjevanje

Na hladnem in temnem

Proizvajalec

BioBloom GmbH, Avstrija

Ocen: 0

0.0 skupno
0
0
0
0
0

Podajte prvo oceno za “Bio aromaterapija s konopljinimi terpeni BioBloom – scent & relax, 5ml”

Ni ocen.