Bio konopljin čaj iz vršičkov (CBDA) BioBloom, stekleni lonček 50g

BioBloom GmbH, Avstrija
Availability:

Na zalogi


Primerjaj

Popolnoma organski čaj iz konopljinih vršičkov, proizveden izključno iz ročno obdelanih, 100% čistih cvetov oz. vršičkov konoplje, pakiran v kakovostnem ter simpatičnem steklenem lončku. Glavna sestavina že pripravljenega BioBloom čaja iz konopljinih vršičkov je kanabidiolna kislina oz CBDa, dodatno pa čaju svojo moč dajejo tudi ostali dragoceni kanabinoidi, kot tudi številni flavonoidi.

28.90 

Na zalogi

Popolnoma organski čaj iz konopljinih vršičkov, proizveden izključno iz ročno obdelanih, 100% čistih cvetov oz. vršičkov konoplje, pakiran v kakovostnem ter simpatičnem steklenem lončku. Glavna sestavina že pripravljenega BioBloom čaja iz konopljinih vršičkov je kanabidiolna kislina oz CBDa, dodatno pa čaju svojo moč dajejo tudi ostali dragoceni kanabinoidi, kot tudi številni flavonoidi, zlasti apigenin, luteolin, orientin, kvercetin, kemferol in viteksin.

  • Iz ročno obdelanih, cvetov oz. vršičkov
  • Že pripravljen čaj vsebuje CBDa
  • Vsebuje tudi ostale kanabinoide, terpene in flavonoide
  • Visoka zdravilna vrednost (motnje spanja, stres, vnetja, bolečine…)
  • Bio certifikat
  • Pakiranje: 50g stekleni lonček

 
Tudi zdravniki priporočajo BioBloom čaj
Glede na poročanja velikega števila farmacevtskih strokovnjakov ima BioBloom čaj iz konopljinih vršičkov zdravilne lastnosti, ki prispevajo k splošnemu zdravju in boljšemu počutju. Številni pozitivne odzivi zadovoljnih uporabnikov, so pomagali k izredni popularnosti BioBloom čaja iz konopljinih vršičkov v Avstriji. Avstrijski zdravniki priporočajo BioBloom čaj iz konopljinih vršičkov predvsem pri motnjah spanja, raznih vnetjih, bolečinah in ljudem, ki trpijo zaradi stresa.

BioBloom čaj iz konopljinih vršičkov in tudi pripravljen kot napitek, ne vsebuje THC-ja in zato nima nobenih psihoaktivnih učinkov.

Uporaba BioBloom čaja
2 čajni žlički (približno 1,2 g) ali 1 vrečko za čaj, prelijte z 200 ml vrele vode in pustite počivati glede na željeni učinek. Več časa pustimo čaj počivati, več kanabidiolne (CBDa) kisline se izloči, bolj pomirjevalno deluje.

Zjutraj – poživlja in osvežuje                                 Zvečer – pomirja in sprošča

Testirana kakovost
Spodnja slika prikazuje laboratorijske rezultate analize flavonoidov v BioBloom čaju iz konopljinih cvetov.

Več informacij o zdravilnih učinkih BioBloom čaja, najdete tudi v na našem blogu.

BioBloom GmbH – družinsko podjetje
BioBloom je družinsko podjetje iz Avstrije, ki je specializirano le za proizvodnjo 100% organske konoplje oz. lastnih organskih izdelkov iz konoplje. Za izdelavo izdelkov, BioBloom uporablja le organsko konopljo lastne pridelave, ki je vrstično gojena in pridelana z lastno razvitim postopkom kultivacije. Strategija podjetja je razvoj popolnoma naravnih izdelkov, ki temeljijo na preverjenih znanstvenih rezultatih, zato podjetje tesno sodeluje z eksperti iz različnih področij in tako ponuja le popolnoma naravne izdelke, brez umetnih dodatkov, ki izstopajo po svoji kvaliteti..

Shranjevanje
Shranjujte pri sobni temperaturi, na temnem, nedosegljivo otrokom.

Opozorila
Izdelek ni zdravilo in tudi ne nadomešča zdravil, ki so vam bila predpisana!  O interakciji CBD-ja z drugimi zdravili, si lahko preberete tukaj.

Šifra: BBKCL/50 Kategorija:
Tip

Čaj iz konopljinih vršičkov (CBDa)

Vsebnost CBDa

Da – že pripravljen čaj

Vsebnost THC

Brez

Pakiranje

50g stekleni lonček

Način proizvodnje

Ročna obdelava

BIO/organsko

Da

Sestavine

Cvetovi oz. vršički konoplje

Proizvajalec

BioBloom GmbH, Avstrija

Ocen: 0

0.0 skupno
0
0
0
0
0

Podajte prvo oceno za “Bio konopljin čaj iz vršičkov (CBDA) BioBloom, stekleni lonček 50g”

Ni ocen.